Of je alles hebt in Almere?

...Echt wel! Almere is de jongste stad van Nederland en in slechts veertig jaar tijd uitgegroeid tot een stad met meer dan 200.000 inwoners. Studeren in Almere is best een uitdaging, want je kiest voor het nieuwe studeren. De opleidingen zijn kleinschalig, persoonlijk en bieden een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Almere is nog aan het groeien, net als jij!

En heb je even geen zin om te studeren? Ontdek dan de stad! Ga waterskiën met vrienden bij Cablepark Almere of catamaranzeilen bij Sail-Today. Lekker een drankje doen op de Grote Markt en een filmpje pakken in de bioscoop kan uiteraard ook. Of ga shoppen in één van de ruim 400 winkels! In Almere Centrum zijn de winkels zeven dagen per week geopend. Bekijk deze pagina voor nog meer leuke tips.

De bibliotheek

Het is zeker een feest om te studeren in de mooiste bibliotheek van Nederland. Zoek de rust op om nog even te blokken voor een tentamen of volg een interessante work- shop of lezing.
Meer informatie >>

Vapiano

Even lunchen tussen de lessen door? Ga naar Italiaans restaurant Vapiano voor de lekkerste gerechten. Voor pizza en pasta ben je hier zeker aan het juiste adres.
Meer informatie >>

vapiano

Shoppen in Almere

In Almere Centrum kun je 7 dagen per week shoppen. Ontdek alle winkels, de mooie architectuur en de gezellige kroegjes. Struin langs de etalages of rust lekker uit op een terrasje.
Meer informatie >>

Barista Café Almere

Op zoek naar heerlijke koffie en zoetigheid? Dan is Barista Café op het Stationsplein de perfecte plek. Probeer ook eens de High Tea, gezellig met vrienden!
Meer informatie >>

barista-cafe

Anno

Anno is niet alleen gezellig op vrijdag- en zaterdagavond. Op maandag- en dinsdagavond zijn alle cocktails slechts € 6,-. Weet jij een betere manier om jouw week te beginnen?
Meer informatie >>

Hudson Bar & Kitchen

Bij dit Amerikaanse restaurant hangt een relaxed laid back sfeertje. Er staan betaalbare burgers, bijzondere hotdogs en lekkere milkshakes op het menu.
Meer informatie >>

Hudson

Bioscoop Kinepolis

Met een bak popcorn op je schoot genieten van de nieuwste films. Dat is het beste recept om bij te komen van een harde dag studeren.
Meer informatie >>

KAF

Ga naar het theater! Veel beter dan een avond op de bank hangen. Van cabaret tot toneel, van VanVelzen tot Emilio Guzman, wat wil je nog meer! 
Meer informatie >>

VVV Almere

De leukste UITtips in Almere ontvang je via VVV Almere. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg de VVV via twitter en facebook. Zo blijf je op de hoogte wat er allemaal te doen is in de stad!
Meer informatie >>

Woodstone Pizza and wine

Woodstone is een gezellig, modern Italiaans restaurant op het Belfort. Er staan betaalbare pizza’s maar ook lekkere pastagerechten op het menu.
Meer informatie >>

Woodstone

Kimono

Houd je van sushi? Ook dan ben je op het Belfort op de juiste plek. Zorg dat je honger hebt als je Kimono binnenstapt, want met de ‘all you can eat’ formule ga je zeker niet met een lege maag naar huis.
Meer informatie >>

Cablepark almere

Kom waterskiën bij Cablepark Almere! Een ideale manier om van je studiestress af te komen. Samen met jouw studiegenoten is dit het perfect uitje tijdens de zomer.
Meer informatie >> 

 
ACM2012 Wakeboarder voor skyline met naamsvermelding Fred Rotgans