FleurinAlmere

Fleur

Kom alles te weten over Fleur! Volg haar Almeerse studentenleven via Facebook.

Facebook

Naam

Fleur

Geboortedatum

19 december 1994

Geslacht

Vrouw

Woonplaats

Almere

Bijbaan

Restaurantmedewerker bij Zorggroep Almere, barvrouw bij ASC Waterwijk

Opleiding

Bedrijfseconomie

E-mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoihoi! Ik ben Fleur Broer, 20 jaar oud en geboren en getogen in Almere. Geboren in het Flevoziekenhuis en inmiddels studeer ik er tegenover, op het Windesheim Flevoland. Hier ben ik tweedejaars student bedrijfseconomie, een hele verademing na een jaartje studeren aan de UvA. Windesheim Flevoland en Almere in zijn geheel bieden ons namelijk een gezellige omgeving met een echt 'ons kent ons'- gevoel, ondanks dat de stad steeds groter wordt. 

Terwijl ik ben geboren in Almere en er altijd al heb gewoond, woon ik nu ook op mezelf in Almere. Ik woon in de Odeonstraat en vanuit m'n huisje zie ik de hogeschool. Hoe lekker dichtbij is dat! Gelukkig maar, want ik doe alles in Almere: naar de kroeg, stappen, studeren, werken en zelfs bijna al mijn familie woont hier. Naast de baantjes die hierboven al zijn genoemd, ben ik ook studentenambassadeur bij Windesheim Flevoland. Dit vind ik super leuk, omdat ik zo mijn ervaringen op school kan delen met iedereen die geïnteresseerd is in Windesheim of juist nog twijfelt. Je zal mij dus ook vaak tegenkomen op open dagen en dergelijken.

Sta ik niet als studentenambassadeur op de open dagen, dan sta ik er wel als voorzitter van A.S.Z.V. Aerides. Dit is de Almeerse Studenten Zeilvereniging. Aerides is opgericht in september 2015 en gericht op het catamaranzeilen. Naast alle banen en het werk op school, is dit een hele fijne en spectaculaire vorm van ontspanning. Wat ik voor de rest graag doe qua ontspanning is koken, borrelen en mijn huisje mooi maken. 

Hopelijk heb je nu een goed en kloppend beeld van mij. Om nog meer over mij te weten te komen kan je me volgen op Facebook. Wij van StudentInAlmere zijn makkelijk te vinden onder InAlmere en houden jullie graag op de hoogte van het Almeerse studentenleven!

Volg ons en je weet alles over Almere