IaninAlmere

Ian

Kom alles te weten over Ian. Volg zijn Almeerse studentenleven via Facebook.

Facebook 

Naam

Ian

Geboortedatum

22 augustus 1996

Geslacht

Man

Woonplaats

Almere

E-mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hey! Ik ben Ian Fennema en met mijn 19 jaar ben ik erg actief in het Almeerse studentenleven, maar eerst zal ik je wat vertellen over mijzelf.

Ik ben een doodnormale jongen die in het ziekenhuis is geboren te Amstelveen. Op mijn vierde levensjaar kreeg ik er een broertje bij en werd het huis in Amstelveen te krap. Ik woon nu al 15 jaar in Almere en wij kunnen wel zeggen dat ik een Almeerder ben.

Ik studeer momenteel nog in Hilversum aan het MBO college Hilversum waar ik de opleiding Werktuigbouwkunde volg. Het is mijn bedoeling om deze af te ronden en naar Windesheim Flevoland te gaan. Ik leef namelijk al het Almeerse studentenleven.

Almere is een studentenstad. Ja geloof het of niet wij kennen binnen Almere al meerdere studenten(sport)verenigingenen wij hebben zelfs onze eigen studentenkortingen. Waar ik ook met alle plezier gebruik van maak. Ik ben namelijk zelf actief binnen de studentenvereniging Bazinga! Ik ben voorzitter van een herendispuut Tiam Excultae. Hiermee beleef ik de gezellige nachten, maar ook de serieuze netwerkborrels.

Naast de gezellige borrels wordt er ook gesport, dat is iets wat ik maar al te graag doe. Ik ben lid bij catamaran zeilvereniging Aerides en ook regelmatig te vinden op het Sail Today strand.

Helaas is het niet altijd feest en moet er ook gewerkt worden. Omdat Almere een snel groeiende stad is, kent het ook veel werkgelegenheid voor de studenten. Ik ben zelf actief in de horeca, omdat dit goed te combineren is met school.

Wil jij meer te weten komen over mij of het leven als student in Almere. Volg mij dan op Facebook of kom een keer gezellig mee naar het strand.

Volg ons en je weet alles over Almere