Of je kan uitgaan in Almere?

Ik zoek een kroeg

Café 't Lievertje
Bij Café 't Lievertje kun je lekker op het terras zitten. Voetbal kijken met je vrienden of een potje darten. 
Café op 2
Bij Café op 2 kun je terecht voor zowel lunch als avond eten. Genieten kun je daar met een biertje of wijntje op het terras. 7 dagen in de week zijn zij geopend en elke dinsdagavond hebben zij speciaal voor studenten een studentenhap voor maar €7,- en daar krijg je ook eens 10% korting op met je studentenpas!
Website de Meester
Bij de Meester worden geregeld feestjes gehouden, ook speciaal voor studenten. Op hun website kan je zien wat het programma is. Dit programma is meestal heel divers, waardoor er voor iedereen wel wat te beleven valt.
Den Enghel
Sinds 2003 is Eetcafé Den Enghel een gezellig thuiskomen voor iedereen. De studenten van Almere komen met regelmaat binnenvallen om gezellig te lunchen, drinken, dineren of om te feesten én om te profiteren van studentenkortingen. Gewoon even genieten van een gezellige babbel of het simpele moment van de dag. 
ANNO Almere
Bij ANNO kan je eten, drinken, feesten en slapen. Voor een snelle lunch, een lekker koud biertje, een uitgebreid diner, een lekkere cocktail en de beste dj's, ben je bij ANNO aan het juiste adres.
Men At Work
In Café men at work is het altijd gezellig en druk. Voor studenten is dit ‘’The place to be’’! Vooral in de weekenden is deze kroeg bomvol. Café men at work is ook bekend door het grootste studentenfeest van Almere ‘’Students After Work’’. Als je zin hebt in een drankje en een dansje, ben je hier bij het juiste adres.
Café het Steegje
Het begon allemaal toen Café Almere Buiten de deuren sloot. Café het Steegje opende haar deuren in 2013. Met groot succes, het is een café met een authentieke sfeer. Er draaien bijna elk weekend verschillende DJ's en er zijn genoeg drankjes te verkrijgen. 
Café Cheers
Café Cheers is het gezelligste café als het gaat om de Amsterdamse sferen. Er worden regelmatig Amsterdamse avonden gehouden, waar je kunt genieten van de muziek. Houd je daar nou niet van? Er worden ook voetbal en dart avonden georganiseerd. Niets is leuker dan een wedstrijd te kijken met een grote groep mensen. En de entree is altijd gratis! 
Website Le baron
Le Baron is de huiskamer van Almere. U geniet bij Le Baron van een biertje of wijntje en ons voordelige driegangenmenu. Studenten zitten hier met mooi weer vaak op het terras om lekker tussen de colleges door te ontspannen met een koud drankje.
Club Cell
Club Cell is de grootste club van Almere. Elke weekend geven zij dikke feesten waar jij kunt genieten van de beste DJ’s van Nederland. Grote artiesten zoals Eva Simons, Vato Gonzalez en Dyna draaien in deze moderne club de beste muziek! 
Café 1e Rang
Bij 1e rang is het één en al gezelligheid! Daarom garanderen zij ook 100% feestgarantie. Elke vrijdag hebben zij een vrijdagmiddagborrel met gezellige artiesten en bier in overvloed. Daarnaast hebben zij ook geregeld happy hours en andere feestende avonden.