Balsport

ASC Waterwijk

ASC Waterwijk

Voetbal

Gezellige club met goede faciliteiten! Betaal voor maximaal 12 leden van het team contributie, alle teamleden betalen bruikleen voor de kleding en vrijwilligersbijdrage. Heb je een team van 20 man, betaal je €230,00 per persoon. Aanmelding per compleet team.

Lidmaatschap: €230,00
Studentenkorting: 15% korting bij een team van 20 personen

LTC Waterwijk

LTC Waterwijk

TENNIS

LTC Waterwijk is een tennisvereniging die mensen bij elkaar brengt om te tennissen in een gezellige sfeer. Wij hebben het mooiste tennispark van Almere! Wij hebben acht prima onderhouden gravelbanen. Er kan gedurende het hele jaar gespeeld worden. Daarnaast is er vanuit de vereniging een ruim (tennis) activiteitenaanbod. Er zijn geen inschrijfkosten!!

Lidmaatschap: €175 per jaar

Studentenkorting: €50 per jaar 

Golfclub Almeerderhout

Golfclub Almeerderhout

Golf

Golfclub Almeerderhout heeft een 27-holes baan, 9-holes Par 3 baan, ruime oefenfaciliteiten en goede horeca. Voor weinig geld kun je bij Almeerderhout veel sport plezier beleven. 

Lidmaatschap: € 225,00 per jaar incl. studentenkorting

Studentenkorting: zie boven. 

Korfbalvereniging EKVA

Korfbalvereniging EKVA

kORFBAL 

We bieden studenten op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 een korfb􀀾altraining op verschillende niveaus. Aansluitend is er tijd om in ons clubhuis samen te chillen of een biertje te drinken.

Lidmaatschap: €4,00 per training (elke training is los af te nemen) 

Studentenkorting: Gratis biertje (drankje) na elke training! 

ATC-Buiten - Tennisclub

Atc-buiten - tennisclub

tennis

ATC-Buiten gelegen aan de Dwangmolenstraat  in Almere-Buiten is de grootste tennisvereniging in Almere en de enige in Almere-Buiten. De vereniging heeft 750 leden en beschikt naast een gezellig clubhuis over 11 all-weather tennisbanen waarvan 9 Pro-Bounce en 2 French Court. 

Lidmaatschap: €190,00 per jaar

Studentenkorting: €61,00 per jaar

Almeerse Tafeltennis Club

ALmeerse tafeltennis club

tafeltennis

ATC is de oudste sportclub van Flevoland met een eigen tafeltenniscentrum. Als je wilt bewegen is tafeltennis als populairste individuele sport een ideale mogelijkheid om met veel uitdaging en plezier aan de slag te gaan. Dat kan bij ATC op veel tijdstippen. 

Lidmaatschap: eerste drie maanden €50,00, per jaar €163,70

Studentenkorting: n.v.t.

Tennisvereniging Koriander

Tennisvereniging Koriander 

Tennis

Beoefenen en bevorderen tennissport door beschikbaarheid van 6 Allweaterbanen (Tennisprovision), waardoor in principe 365 dagen per jaar kan worden getennist. Als lid tevens mogelijkheid tot tennislessen bij TennisCollege Flevoland op ons tennispark.

Lidmaatschap: € 194,00 per jaar 

Studentenkorting: € 47,50 per jaar 

Sportvereniging Agoeti

Sportvereniging agoeti

Volley- en basketbal

Recreatieve vereniging met sport en sociale activiteiten. Volleybal op twee locaties en basketbal op een locatie.

Lidmaatschap: €75,00 per jaar
Studentenkorting: n.v.t.

 

Almere Pioneers

Almere Pioneers

Basketbal

Almere Pioneers is de enige echte basketbalvereniging in Almere. Zij verwelkomen graag nieuwe leden in de vereniging. Als je je wil aanmelden, vul dan het formulier in dat je kunt downloaden via de website. 

Proeftraining
Om te zien of basketbal iets voor jou is, kun je eerst 4x gratis meetrainen waarna je pas beslist of je lid wil worden. Je kunt je voor voor de proeftrainigen via e-mail aanmelden, o.v.v. 'Studentenactie'. Je betaalt dan geen inschrijfgeld!

Lidmaatschap: €31,- per maand
Studentenkorting: 
Geen inschrijfgeld voor proeftrainingen

Handbalvereniging HAVAS

Handbalvereniging HAVAS

Handbal 

HAVAS is een gezellige handbalvereniging met leden van 6 tot 75 jaar. Eigen verenigingsveld op Sportpark Klein Brandt. Bij genoeg interesse kan er gedacht worden aan een studententeam of instroming in de bestaande groepen.

Lidmaatschap: €25-27,50 per maand

Studentenkorting: n.v.t. 

American Footballvereniging Flevo Phantoms

Flevo Phantoms

American Football 

Vanaf 16 jaar speel je bij ons full contact American Football. Compleet met helm, shoulderpads enz. Licht of zwaar, er is altijd een geschikte positie voor jou! Trainen 2x pw, wedstrijden op zondag. Welkom bij onze gezellige club!

Lidmaatschap: 16 tot 19 jaar: € 220, vanaf 19 jaar: €300 

Studentenkorting: n.v.t.

Volleybalvereniging Baldadig

Volleybalvereniging bALDADIG

vOLLEYBAL 

Wij zijn een gezellige recreantenvereniging waarbij plezier in het spel voorop staat. We verwachten we van nieuwe leden dat ze al redelijk kunnen volleyballen. De leeftijd van de leden varieert van 21 tot 60+ jaar. 

Lidmaatschap: €142,50 per jaar contributie en €24 per jaar recreantencompetitie (optioneel) 

Studentenkorting: n.v.t. 

ASC Najaden

ASC najaden

handbal

De gezelligste handbalvereniging van Almere!

Lidmaatschap: €240,00 tot €279,00 per jaar

Studentenkorting: n.v.t.

Tennisvereniging De Gouwen

Tennisvereniging De Gouwen 

Tennis 

Tennisvereniging De Gouwen is als oudste tennisvereniging in Almere met 6 prachtige gravelbanen (met verlichting) inmiddels een begrip geworden en staat vooral bekend om haar gezelligheid. Zowel recreatief tennissen als competitief tennissen in competitieverband of tijdens het bekende open toernooi is er mogelijk.

Lidmaatschap: €120 per jaar

Studentenkorting: €21 per jaar (gedurende 1e jaar lidmaatschap)

Almeerse Hockey Club

Almeerse hockey club

hockey

Kom spelen bij de Almeerse HC, niet voor niets de leukste club van Almere.  Hoofdklasse tot Res. 4e klasse, er is plek voor álle hockeyers. Op vrijdag trainen alle teams, aansluitend #FNHN Borrel, Friday Night, Hockey Night. Be there….

Lidmaatschap: Regulier € 381 /Trainingslid € 210 p.j. , inschrijfgeld € 25

Studentenkorting: €100 per jaar (op vertoon kopie collegekaart bij volledige contributie als spelend lid en het hele jaar lid zijn)