Watersport

Kanokay

Kanokay

Kano 

Vele kano-activiteiten van cursus en kanotochten t/m surfski-wedstrijd. En ook 2 x per week kajakfitness: training op techniek, snelheid en conditie. 

Lidmaatschap: €125 

Studentenkorting: 20% 

Duikvereniging Narwal

Duikvereniging Narwal

Duiken

Wij zijn een gezellige en actieve duikvereniging. Bij ons kun je terecht voor een wereldwijd erkende duikopleiding van NOB/CEMAS. We organiseren specialties en duikexcursies. We trainen iedere zondagochtend in het buitenwater en iedere zondagavond in het zwembad in Almere Stad. 

Lidmaatschap: €19,50 per jaar

Studentenkorting: n.v.t. 

OSV Agadivers

OSV Agadivers

Watersport

Duiken, snorkelen, zwemmen, conditie training en duik- en snorkelopleidingen. 

Lidmaatschap: € 190.00 per jaar

Studentenkorting: 25%

ZSV De Aalscholver

Zwemsportvereniging De Aalscholver

Zwemmen

Zwemsportvereniging De Aalscholver is de KNZB vereniging in Almere.  Je kunt bij ons terecht voor Waterpolo en/of Wedstrijdzwemmen. Wij hebben vier heren-, en één dames waterpoloteam die actief op diverse niveaus. Onze wedstrijdzwemmers doen mee op het hoogste niveau in de regionale competitie. 

Lidmaatschap: €25,00 per maand

Studentenkorting: n.v.t.

A.S.W. De Zuiderzee

A.S.W. De Zuiderzee

Zeilen, Windsurfen 

Bij Almeerse Studenten Watersportvereniging De Zuiderzee kun je zeilen, windsurfen en kanoën. Naast het watersporten maak je geweldige dingen (barbecues, zwemmen, borrelen) mee met leuke enthousiaste medestudenten. 

Lidmaatschap: Surfen €300, zeilen €200 

Studentenkorting: €50 per jaar

A.S.R.V. Agon

A.s.r.v. Agon

Roeien

A.S.R.V. Agon is een studentenroeivereniging in Almere. Agon combineert het gezellige verenigingsleven met dé studentensport. Roeien is een kracht- en conditiesport en is makkelijk te leren. Daarnaast staan de feesten in de roeiwereld bekend als de beste studentenfeesten! Kom gerust een keertje langs of train een keer mee!

Lidmaatschap: €317,50 per jaar
Studentenkorting: €50 per jaar