Of je kan studeren in Almere?

Ik zoek een studie

SamCoaching
Weet je niet welke studie je moet kiezen of wat je na je studie wilt gaan doen? Dan ben je bij SamCoaching aan het juiste adres!

SamCoaching is in het leven geroepen om jongeren op effectieve én leuke wijze te ondersteunen bij keuzes maken.

Bijvoorbeeld bij het maken van een passende school-, profiel- of studiekeuze. Goed kiezen is belangrijk, maar niet altijd gemakkelijk.
Windesheim Flevoland

Windesheim Flevoland is een hogeschool, midden in Almere. Je kunt kiezen uit veel verschillende hbo-bacheloropleidingen en Associate degrees (AD). AD's zijn tweejarige opleidingen op hbo-niveau.

ROC TOP

Bij ROC TOP Almere volgen zo’n 320 studenten een middelbare beroepsopleiding. Uitdagend onderwijs in de sectoren Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie, Handel, Financiële Administratie, Secretarieel, Zorg en Welzijn.

ROC van Flevoland MBO College Almere

ROC van Flevoland MBO College Almere biedt je de mogelijkheid om een waardevol mbo-diploma te halen. Met persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding maken wij werk van jouw talent. Je kunt kiezen uit meer dan 100 studies.

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool, vestiging Almere is de hogeschool over natuur en duurzaamheid. Wij houden ons bezig de vragen die bij verstedelijking horen. Almere is daarmee een ‘living lab’ voor onze studies en het onderzoek. Met de komst van de Floriade in 2022 is er komende jaren voldoende te doen rond duurzame stedelijke ontwikkeling.

Groenhorst  Almere

Groenhorst Almere is uniek in Flevoland en omstreken. Ondanks dat het een relatief kleine school is, biedt het de mogelijkheid om een groen gerelateerde mbo-opleiding te volgen op verschillende niveaus. Op dit moment is het mbo van Groenhorst Almere gehuisvest op een tijdelijke locatie in de Literatuurwijk. Binnenkort wordt gestart met de bouw van een nieuwe vleugel aan het hoofdgebouw in Almere Poort, die naar verwachting in 2017 gereed is. Het mbo verhuist dan terug naar de locatie in Almere Poort.

Volg ons en je weet alles over Almere