Of je kan studeren in Almere?

Ik zoek een studie

SamCoaching
Weet je niet welke studie je moet kiezen of wat je na je studie wilt gaan doen? Dan ben je bij SamCoaching aan het juiste adres!

SamCoaching is in het leven geroepen om jongeren op effectieve én leuke wijze te ondersteunen bij keuzes maken.

Bijvoorbeeld bij het maken van een passende school-, profiel- of studiekeuze. Goed kiezen is belangrijk, maar niet altijd gemakkelijk.
Windesheim in Almere

Over hogeschool Windesheim
Kies je voor een opleiding bij hogeschool Windesheim? Dan krijg je een uitdagende en persoonlijke leerroute. Zij coachen en helpen je tijdens de gehele opleiding naar een succesvolle afronding.

Aeres MBO Almere

Aeres MBO Almere, voorheen Groenhorst, is een unieke mbo-school in Flevoland die stad en natuur verbindt. Ondanks dat het een relatief kleine school is, biedt het de mogelijkheid om een groen gerelateerde mbo-opleiding te volgen op verschillende niveaus. Aeres MBO Almere verzorgt zes mbo-opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. In de mbo vleugel aan de Heliumweg volg je de opleidingen: Dierverzorging, Paardensport en -houderij, Groene ruimte, Bloemist groen stylist, Toegepaste biologie en Food & lifestyle.

ROC van Flevoland MBO College Almere

ROC van Flevoland MBO College Almere biedt je de mogelijkheid om een waardevol mbo-diploma te halen. Met persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding maken wij werk van jouw talent. Je kunt kiezen uit meer dan 100 studies.

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool, vestiging Almere is de hogeschool over natuur en duurzaamheid. Wij houden ons bezig de vragen die bij verstedelijking horen. Almere is daarmee een ‘living lab’ voor onze studies en het onderzoek. Met de komst van de Floriade in 2022 is er komende jaren voldoende te doen rond duurzame stedelijke ontwikkeling.