Of je kan studeren in Almere?

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool, vestiging Almere is de hogeschool over natuur en duurzaamheid. Wij houden ons bezig de vragen die bij verstedelijking horen. Almere is daarmee een ‘living lab’ voor onze studies en het onderzoek. Met de komst van de Floriade in 2022 is er komende jaren voldoende te doen rond duurzame stedelijke ontwikkeling.

Biologie voeding & gezondheid

Hoe houden we de mens gezond? Welk voedsel is goed voor ons? Wat voor invloed heeft onze leefomgeving op onze gezondheid? Tijdens deze studie staat de biologie van de mens centraal. Uitgangspunt is het gezond houden van mensen. De samenhang tussen leefomgeving, gedrag en (gezonde) voeding spelen hierin een grote rol.

EUROPEAN FOOD BUSINESS

Wil jij alles weten over hoe voedsel wordt geproduceerd, waar het vandaan komt en waarom consumenten voor bepaalde producten kiezen? Bij de Engelstalige hbo-studie European Food Business leer je alles over bedrijfskunde en unieke voedingsproducten. Denk hierbij aan regionaal voedsel, glutenvrij of biologisch. Nieuwe markten aanboren, informatie geven over voedsel en verpakkingen en PR & communicatie: je leert hier alles over!

Geo media & design

Ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke informatie, (nieuwe)media en design zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoe lijkt het jou om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met augmented reality en infographics om bij te dragen aan (internationale) maatschappelijke ontwikkelingen? Met als basis aardrijkskunde gecombineerd met (nieuwe) media en design ontwikkel je je als een nieuw type geograaf.

Groene bedrijfskunde Sustainable Business

Wil jij bijdragen aan een duurzame economie en uiteindelijk een duurzame wereld? Gewone bedrijfskundigen zijn er al genoeg! Tijdens de hbo-studie Groene Bedrijfskunde Sustainable Business onderscheid jij je. Groene bedrijfskunde Sustainable Business is duurzaam ondernemen. Je focust je op nieuwe vormen van ondernemerschap binnen (duurzame) bedrijfskunde, dat je in het tweede jaar direct in de praktijk kunt brengen bij het starten van je eigen onderneming. Na je opleiding kun je aan de slag als duurzaam ondernemer binnen een sector met toekomstperspectief.

Toegepaste biologie

Wist jij dat er een grotere biodiversiteit in de stad is dan erbuiten? Natuur is echt overal! Tijdens de studie Toegepaste biologie staan natuur, dieren en planten centraal, in een natuurlijke en in een gecreëerde omgeving. Je doet niet alleen kennis op in school, maar je gaat ook echt de stad en het veld in voor praktijkopdrachten. Deze studie biedt jou talrijke mogelijkheden om dàt te doen wat je leuk vindt binnen de biologie.

Kies een toekomst die er toe doet, kies een studie bij Aeres Hogeschool.

Het bezoeken van onze open dag is dé manier om te weten of een studie en een hogeschool bij je passen. Je kunt de sfeer te proeven, (mede)studenten te ontmoeten en docenten te spreken. Klik hier voor de agenda.

Als je na het bezoeken van een open dag nog twijfelt, kun je een dag met één van de studenten meelopen tijdens een meeloopdag. Je bezoekt een aantal lessen en maakt echt kennis met het dagelijkse leven op de hogeschool.

Deel dit!