Of je kan studeren in Almere?

Groenhorst Almere

Groenhorst  Almere

Groenhorst Almere is uniek in Flevoland en omstreken. Ondanks dat het een relatief kleine school is, biedt het de mogelijkheid om een groen gerelateerde mbo-opleiding te volgen op verschillende niveaus. Op dit moment is het mbo van Groenhorst Almere gehuisvest op een tijdelijke locatie in de Literatuurwijk. Binnenkort wordt gestart met de bouw van een nieuwe vleugel aan het hoofdgebouw in Almere Poort, die naar verwachting in 2017 gereed is. Het mbo verhuist dan terug naar de locatie in Almere Poort.

Groenhorst Almere verzorgt 6 mbo-opleidingen op het gebied van Animal, Design, Outdoor en Science. Een opleiding op Groenhorst Almere betekent een mix van theorie en praktijk. Praktijklocaties bevinden zich in en om de school. Daarnaast werken we samen met tal van bedrijven en instellingen en verzorgen we onderwijs op locatie. Er worden diverse excursies op het vakgebied georganiseerd en stages maken een belangrijk deel uit van de opleiding.

Het Groenhorst Almere vindt dat je zelf voor een groot gedeelte verantwoordelijk bent voor je eigen opleiding en je resultaten hierbinnen. Je krijgt natuurlijk begeleiding, maar je moet ook zelf initiatief nemen. Samenwerken is erg belangrijk op zowel de school, de stageplek en de mogelijke vervolgopleiding in het hbo.

Kijk voor meer informatie op de website www.groenhorstalmere.nl, bel naar 088 020 5400 of volg ons op Twitter: @GHAlmere.

 

Deel dit!

Volg ons en je weet alles over Almere