Of je kan studeren in Almere?

Aeres MBO Almere

Aeres MBO Almere

Aeres MBO Almere, voorheen Groenhorst, is een unieke mbo-school in Flevoland die stad en natuur verbindt. Ondanks dat het een relatief kleine school is, biedt het de mogelijkheid om een groen gerelateerde mbo-opleiding te volgen op verschillende niveaus. Aeres MBO Almere verzorgt zes mbo-opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. In de mbo vleugel aan de Heliumweg volg je de opleidingen: Dierverzorging, Paardensport en -houderij, Groene ruimte, Bloemist groen stylist, Toegepaste biologie en Food & lifestyle.

De verbinding van stad en natuur komt terug binnen veel opdrachten, projecten, activiteiten en praktijklocaties van de mbo opleidingen. Praktijklocaties bevinden zich in en om de school. Daarnaast werkt Aeres MBO Almere samen met tal van bedrijven en instellingen en verzorgen we onderwijs op locatie. Er worden diverse excursies vanuit de vakgebieden georganiseerd en stages maken een belangrijk deel uit van de opleiding.

De opleidingen staan allemaal nadrukkelijk in het teken van een groen profiel in een stedelijke omgeving. Aeres MBO Almere is altijd in beweging om te werken aan gezonde, duurzame en leefbare omgevingen en gelooft dat groene omgevingen met ruimte voor mens en dier, mensen gezonder en gelukkiger maken. Zo leveren we een bijdrage aan een leefbare maatschappij.Kijk voor meer informatie op de website www.aeresmbo-almere.nl, bel naar 088 020 5400 of volg ons op sociale media: @AeresMBOAlmere.

Deel dit!