Of je kan studeren in Almere?

ROC van Flevoland MBO College Almere

ROC van Flevoland MBO College Almere

ROC van Flevoland MBO College Almere biedt je de mogelijkheid om een waardevol mbo-diploma te halen. Met persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding maken wij werk van jouw talent. Je kunt kiezen uit meer dan 100 studies.

Altijd een opleiding die bij je past

MBO College Almere heeft meer dan 100 verschillende opleidingen op alle mbo-niveaus in heel veel richtingen. Er is dus altijd een opleiding die aansluit bij jouw talenten en interesses. Jij kiest de opleiding die bij jou past en wij zorgen voor de juiste aandacht en ondersteuning. Zo vergroten we samen jouw mogelijkheden voor een vervolgopleiding of voor werk waar je blij van wordt.

Haal het beste uit jezelf

Bij MBO College Almere leiden we ‘breed’ op, vooral in onze niveau 3 en 4 opleidingen. Breed opleiden betekent dat we lessen van verschillende richtingen combineren. Ook kies je zelf een aantal extra vakken (keuzedelen). Zo krijg je naast kennis over het beroep waar je voor studeert ook andere kennis en vaardigheden mee. Het voordeel van breed opleiden is dat je na je studie meer kans hebt op een baan.

Wij hebben een groot aantal ‘vakroutes’. Een vakroute is bij MBO College Almere een versnelde opleidingsroute om met een mbo-2 diploma een mbo-3 diploma te halen. Speciaal voor studenten die verder willen leren in hun vakrichting en al veel vakkennis hebben dankzij hun mbo-2 diploma.

Heb je nog geen diploma van de middelbare school maar wil je toch naar het mbo? Dan kun je bij ons terecht voor een entree-opleiding. Hier leer je wat er van je wordt gevraagd als je aan het werk gaat of als je verder gaat in een mbo-2 opleiding. Binnen de 1-jarige Entree-opleiding begeleiden en coachen we je naar je volgende stap.

Wil je meer weten over ROC van Flevoland MBO College Almere, kijk dan op rocvanflevoland.nl of kom langs in Almere Buiten op de Straat van Florida 1.

Deel dit!