Of je kan studeren in Almere?

Windesheim in Almere

Windesheim in Almere

Over hogeschool Windesheim
Kies je voor een opleiding bij hogeschool Windesheim? Dan krijg je een uitdagende en persoonlijke leerroute. Zij coachen en helpen je tijdens de gehele opleiding naar een succesvolle afronding.

Persoonlijke sfeer
Studenten ervaren bij Windesheim een persoonlijke sfeer. De docenten kennen je bij naam en weten wat jij nodig hebt om de opleiding met succes af te kunnen ronden. Ook al zijn ze met 23.000 studenten een grote instelling, je merkt het niet als je op één van de locaties van Windesheim rondloopt. Elke studie of dit nou in Almere is of in Zwolle, heeft zijn eigen gebouw of ruimte en dat voelt kleinschalig.

Wij hebben veel te bieden
Hogeschool Windesheim heeft je veel te bieden. Naast kwalitatief goed onderwijs, kun je bij het studiesuccescentrum terecht als je klachten of problemen hebt die je studievoortgang belemmeren, zijn er geweldige sportfaciliteiten en kunnen ze je helpen bij het ‘op’starten van je eigen onderneming. Ook heeft Windesheim een enorm netwerk in het bedrijfsleven. Dit kan je helpen bij het vinden van bijvoorbeeld een stageplaats. 

Dichtbij jou
Bij Windesheim heb je keuze waar je wil studeren: in Almere of Zwolle. Er is altijd wel een opleiding dichtbij jou in de buurt. En het aanbod aan opleidingen is groot! Nieuwsgierig? Bezoek dan een open dag of kom proefstuderen of meelopen.

Bekijk voor meer informatie:
www.windesheim.nl
www.windesheimflevoland.nl

Internationale studenten
Windesheim heeft voor internationale studenten comfortabele gemeubileerde kamers beschikbaar in Zwolle. Tijdens de introductieweek leren nieuwe studenten elkaar, de campus en de stad kennen.

Deel dit!