Of je kan studeren in Almere?

Windesheim Flevoland

Windesheim Flevoland

Windesheim Flevoland is een hogeschool, midden in Almere. Je kunt kiezen uit veel verschillende hbo-bacheloropleidingen en Associate degrees (AD). AD's zijn tweejarige opleidingen op hbo-niveau.

Goede redenen om voor Windesheim Flevoland te kiezen: je gaat voor een vernieuwende hogeschool, die praktijkgericht hoger onderwijs aanbiedt. Je werkt tijdens je studie namelijk al volop samen met ondernemers, bedrijven en instellingen in de regio. Bijna de helft van je studiepunten verdien je met praktijkopdrachten en Comakerships, echte opdrachten en projecten voor bedrijven, scholen of (zorg)instellingen. Zo leer je snel meer over je toekomstige beroep en maak je alvast kennis met mogelijke werkgevers. Het voordeel hiervan is dat je al tijdens je studie aan je cv en netwerk bouwt, waardoor je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten.

Windesheim Flevoland is bovendien een kleinschalige hogeschool, waar je als student zeker geen nummer bent. Al snel ken je al je docenten en medestudenten en zij kennen jou. Je hebt een vaste studentbegeleider met wie je je voortgang bespreekt. Je kiest bovendien voor kwalitatief goed onderwijs, dat aansluit op wat de regio vraagt en nodig heeft, verzorgd door ervaren docenten. Die combinatie van pluspunten maakt de kans groot dat jij over twee of vier jaar met een AD of hbo-bachelordiploma én een goed gevuld cv op zak aan het werk kunt!

Hieronder vind je het overzicht van de hbo-opleidingen die Windesheim Flevoland in Almere aanbiedt:

Wil jij een baan op hbo-niveau, maar vind je vier jaar studeren te lang? Dan zijn onze Associate degree-opleidingen misschien iets voor jou. Een AD is een hbo-opleiding van twee jaar en leidt op voor een specifiek beroep. Een AD sluit goed aan op een mbo-opleiding op niveau 4. Ook kun je instromen met een havo-diploma.

De AD’s die je bij Windesheim Flevoland kunt volgen:

Bekijk voor meer informatie de website: www.windesheimflevoland.nl/studeren

Of kom sfeer proeven tijdens een open dag of proefstudeerdag! Meld je aan via www.windesheimflevoland.nl/kennismaken

frontB Windesheim5-web

Deel dit!