RajeevinAlmere

Rajeev

Kom alles te weten over Rajeev. Volg zijn Almeerse studentenleven via Facebook.

Facebook 

Naam

Rajeev

Geboortedatum

20 september 1992

Geslacht

Man

Woonplaats

Almere

Bijbaan

Sales promoter

Opleiding

Bedrijfskunde, Management, Economie & Recht

E-mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo en leuk dat je op mijn StudentinAlmere pagina kijkt!

Ik ben Rajeev Punwasi, 23 jaar oud en sinds 2016 ambassadeur voor Student in Almere!

Zelf ben ik geboren in Amsterdam maar woon al jaren in Almere. Hier ben ik ook opgegroeid en met de stad meegegroeid! In al die jaren heb ik veel van Almere gezien maar nu zit ik in mijn derde jaar op het HBO en studeer ik Bedrijfskunde, Management, Economie & Recht, ookwel bekend als B-MER. Deze opleiding doe ik met veel plezier en het Windesheim Flevoland is een ontzettend gezellige school waar je echt jezelf kan zijn.

Het leuke aan deze HBO school is dat het nog erg jong is en je als student zelf nog heel veel voor de school kan betekenen. Zo ben ik een actief lid van het ambassadeursteam. Dit houdt in dat als je op open dagen langs komt, de kans groot is dat ik op school te vinden ben om te helpen met bijvoorbeeld presentaties over mijn eigen opleiding.

Als ik niet bezig ben als student ambassadeur ben ik druk bezig als bestuurslid van een van de mooie studentenverenigingen die Almere rijk is. De studentenvereniging waar ik met veel passie actief ben is Bazinga. In deze rol ben ik ook vaak te vinden op school of in de stad waar wij veel gezellige activiteiten hebben.

Dit is mijn verhaal in het kort. Wil je graag meer weten over wat ik allemaal beleef in al deze verschillende rollen kan je mij volgen op Facebook en Instagram! Hier post ik regelmatig nieuwe berichten en hou ik je graag op de hoogte van de mogelijkheden als Student in Almere!

Volg ons en je weet alles over Almere