Almere kent vier actieve studentenverenigingen, Studentenvereniging [‘Endzjin], Bazinga!, A.S.R.V. Agon en A.S.W. De Zuiderzee.

['Endzjin]

Studentenvereniging, ['endzjin] S.V.E.I.A., helpt elke begin van het schooljaar de stichting introductieweek Almere met de algemene introductie voor alle nieuwe studenten die in Almere willen studeren. De intro is geen ontgroening, ook studenten die niet lid willen worden zijn van harte welkom. Tijdens de introductiedagen laat ['endzjin] de hele stad zien, en dan vooral de spots die voor studenten interessant zijn. Als je daarna lid wil worden van ['endzjin] S.V.E.I.A. kan dit natuurlijk ook.
Bekijk de website van ['endzjin]

Bazinga!

Nieuw is studentenvereniging Bazinga! De studentenvereniging organiseert veel activiteiten in Almere en is laagdrempelig. De vereniging is als het ware een leeromgeving waarin studenten zich professioneel kunnen ontwikkelen naast hun studie. Bazinga! leden krijgen korting op studieboeken.
Bekijk de website van Bazinga

A.S.R.V. Agon

In een studentenstad kan een studentenroeivereniging natuurlijk niet ontbreken! Almeerse studentenroeivereniging Agon combineert het gezellige verenigingsleven met dé studentensport. Roeien is een kracht- en conditiesport en is makkelijk te leren. Daarnaast staan de feesten in de roeiwereld bekend als een van de beste studentenfeesten! Kom gerust een keertje langs of train een keer mee! Bekijk de website van A.S.R.V. Agon

A.S.W. De zuiderzee

(Leer) zeilen en/of windsurfen bij A.S.W. de Zuiderzee. Sinds 2016 zeilen en windsurfen wij op het Weerwater en het Gooimeer. Met 5 open zeilboten en een groot assortiment aan windsurfsets scheur je over het water. Lijkt dit jou ook leuk? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen een keer het water op om het uit te proberen. Bekijk de website van A.S.W. De Zuiderzee