ThominAlmere

Thom

Kom alles te weten over Thom. Volg zijn Almeerse studentenleven via Facebook.

Facebook 

Naam

Thom

Geboortedatum

05 februari 1998

Geslacht

Man

Woonplaats

Lelystad

Opleiding

Communicatie (eerstejaars)

E-mailadres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo allemaal! Welkom op mijn StudenInAlmere pagina! Mijn naam is Thom Laagkemper, ik ben geboren en getogen in Lelystad. Na al die jaren woon ik hier nog steeds en vind ik het nog steeds fijn. Mijn leven speelt zich hier nog steeds voor het grootste deel af, maar studeren aan het hbo kan hier niet.

Sinds september 2015 studeer ik Communicatie aan de hogeschool Windesheim Flevoland hier in Almere. Elke dag reis ik op en neer van Lelystad naar Almere en dit bevalt me goed. Daarnaast heb ik een hele leuke klas en een gezellig docententeam. De komende jaren hou ik het dus wel vol in Almere!

Roeien is mijn passie. Dit doe ik al sinds het voorjaar van 2010 met veel plezier en genoegen bij Roeivereniging Pontos te Lelystad. Daarnaast ben ik hier roeicoach, zit ik in de barcommissie en ben ik een betrokken lid van deze mooie vereniging. Dit doe ik allemaal geheel vrijwillig.

Verder bestaan mijn hobby’s uit lezen, zingen, gezellige dingen doen en bij mooi weer hou ik er ook van om een lekker stuk te gaan skaten hier in Lelystad. Eigenlijk vind ik gewoon heel veel leuk zolang het maar gezellig is. Ik ben van nature iemand die veel lacht en bijna altijd vrolijk is. Ook ben ik een echt mensenmens. Voor een leuke dag of een goed gesprek, ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben eveneens een doener: als ik iets wil, dan ga ik ervoor en doe ik het gewoon!

Waarom Almere? Almere is een mooie stad waar altijd wel wat te beleven valt. Ik heb ervoor gekozen om te gaan studeren op Windesheim vanwege de huiselijke sfeer die daar hangt. Hier kennen leraren jou en je bent geen nummer. Op 10 september 2015 ben ik benaderd om te komen pitchen voor StudentInAlmere. Over mijn antwoord hoefde ik niet na te denken; ik zei meteen ‘ja’. Het werk dat de ambassadeurs van StudentInAlmere doen voor deze stad is top.

Op 30 september 2015 was het dan eindelijk zover: ik ging pitchen om ambassadeur te worden voor StudentInAlmere. De pitch ging heel goed. De sfeer zat er lekker in en het voelde al vertrouwd. Ik moest nog even geduld hebben en er zou contact met me opgenomen worden. 6 oktober 2015 werd er weer contact met mij opgenomen of ik de volgende dag op gesprek zou willen komen.

Natuurlijk wilde ik dat. Op 7 oktober 2015 kwam ik op gesprek bij StudentInAlmere en ik was zenuwachtig, maar ook opgewonden. Het hoge woord kwam eruit: ik werd aangenomen als ambassadeur van StudentInAlmere. Het is een hele eer en ik ben heel erg dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.

Nou ik heb het inmiddels wel genoeg over mezelf gehad. Ben je benieuwd hoe deze Lelystedeling overleeft in Almere en/of ben je benieuwd naar mijn leven als student? Volg me dan op Facebook en Instagram of spreek me aan als je me ziet!

Volg ons en je weet alles over Almere