Eten & drinken

Jamin

Jamin

25% korting

Op 500gr schepsnoep

Bij Jamin in Almere Centrum ontvang je 25% korting op 500 gram schepsnoep op vertoon van je studentenpas. Let op: de actie loopt t/m 1 juli.

Yamas Food & Drinks

Yamas Food & Drinks

Diverse kortingen

25% op lunch en 15% op diner

Bij Yamas Food & Drinks kun je iedere dag genieten van een heerlijke Griekse lunch met 25% korting en of diner met 15% studentenkorting op vertoon van je studentenpas. 

Payal

Payal

Diverse Actiemenu's

Geldig bij afhalen en diner in het restaurant

Dikke, vette studentenkorting bij restaurant Payal! Payal heeft Eersteklas Indiase gerechten, bereid door de chef die de kookkunst jarenlang heeft beoefend. De actie is als volgt: Alle kip-, lams-, en vegetarische hoofdgerechten voor maar 10 euro! Keuze a la carte uitgezonderd garnaal en vis gerechten.

O Sole Mio Almere-Stad

O Sole Mio Almere-Stad

10% korting

Maandag t/m donderdag (geldt alleen voor het restaurant niet bij afhalen)

Ristorante Pizzeria O' Sole Mio biedt de traditionele Italiaanse keuken. Zij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende Italiaanse gerechten, zoals de lekkerste pizza’s, pasta’s, Italiaanse vlees- en visgerechten.

Den Enghel

Den Enghel

€10,-

Voor een maaltijd en een drankje

Den Enghel is een gezellig cafétje op de hoek van het centrum in Almere. De gezellige sfeer zorgt voor een hoge populariteit onder de studenten! Voor maar 10 euro kun je al genieten van een maaltijd en een drankje naar keuze!
Powered by: SV BazingaBazinga SUPERSMALL copy

Mockamore Almere Centrum

Mockamore Almere Centrum

15% korting

Op het gehele assortiment

Bij Mockamore kan je altijd langskomen voor een lekker bakkie koffie en iets lekkers! Deze koffieshop is zeer populair onder studenten in Almere. Tijdens de tentamenweken geven zij speciale aanbiedingen om jullie te ondersteunen!

 

 

Café Op 2

Café Op 2

10% Korting

Op het gehele assortiment

Café op 2 is een gezellig café met veel studentenvoordeel! Naast de 10% korting op het gehele assortiment bieden zijn ook elke dinsdag studentenhappen aan voor 7 euro. Tevens hebben zij verschillende happy hours waar jij gezellig met jouw medestudenten een drankje kan doen!

Boei2

Boei2

15% korting

op huur van een sloep of motorboot

Daarnaast biedt Boei2 korting op een Segway Tour Almere voor  ca. 2 uur van €40,- p.p. voor €30,- p.p. (min. deelname 4 personen) en 3 uur BBQ+FunDonut voor 3 uur excl. catering voor €160,- i.p.v. €195,-! 

Tang Dynastie

Tang Dynastie

15% korting

Maandag t/m donderdag op het All you can eat!

Bij restaurant Tang Dynastie kun je van maandag tot en met donderdag terecht voor het ‘All You can eat’ maar ook voor een Aziatisch menukaart A la Carte en lunch. 

Powered by: SV BazingaBazinga SUPERSMALL copy

Bierfabriek Almere

Bierfabriek Almere

10% korting

Op de hele rekening

Bij Bierfabriek Almere ontvang je als student 10% korting op de gehele rekening. Vergeet je studentenpas niet!

New York Pizza

New York Pizza

€5,- per pizza

Bij afhalen

Ben jij gek op pizza? Bestel dan bij New York Pizza en haal voor slechts €5,- je pizza op. Gezellig met je vrienden op de bank chillen met een pizza, wat wil je nog meer? Let op: Alleen geldig op vertoon van je studentenpas.

Almere Döner Center

Almere Döner Center

10% korting

Iedere dag geldig

Almere Döner Center biedt verschillende Turkse gerechten. Van de Turkse pizza's (Lahmacun), Dürüm met döner tot aan Baklava. Met 10% korting kan je hier zeker voordelig lunchen met jouw studiegenoten. Heerlijk tussen de colleges door. Wanneer kom jij een keertje langs?

Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen

10% Korting

Op alles
Van maandag t/m vrijdag

Wie zijn ogen sluit tijdens het bijten in een Hudson burger, waant zich heel even in hartje Amerika. Een bezoek aan de restaurants van Hudson Bar & Kitchen is een culinaire ontdekkingstocht door de Verenigde Staten. De burgers (en andere very American dishes) zijn inmiddels beroemd in onder meer Rotterdam en Den Haag. En nu is Hudson Bar & Kitchen ook geland in Almere.

ANNO Almere

ANNO Almere

€5,-

Voor diverse Fingerfoods

Bij ANNO kan je altijd terecht voor een hapje en een drankje. Het is altijd gezellig en vooral met mooi weer is het terras helemaal gevuld. Voor studenten hebben zij een speciale actie bedacht voor studenten: lekkere bitterhapjes! 

Powered by: SV BazingaBazinga SUPERSMALL copy

Vitaminstore Almere

Vitaminstore Almere

10% Korting

Op alle Juices

Vitaminstore is dé moderne health specialist. Een persoonlijk advies staat hoog in het vaandel bij Vitaminstore. Bij hun vind je 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica. Speciaal voor studenten 10% korting op juices!

SAKE

SAKE

20% Korting

op 'All you can eat'

Op vertoon van je studentenpas en juiste verificatie (ID/rijbewijs) ontvang je 20% korting op het ‘all you can eat’ menu. Deze korting is geldig van maandag t/m donderdag (excl. feestdagen). Bij reservering ‘studentenkorting’ vermelden.

Rosita's

Rosita's

€12,50

Voor een maaltijd + een drankje

Rosita's is een gezellig Mexicaans restaurant. Als deal hebben ze een tortillagerecht en een drankje voor €12,50! Er zijn ook regelmatig happy hours waar je de 2e cocktail gratis krijgt. 

Sushi De Luxe Almere

Sushi De Luxe Almere

20% korting

bij afhalen m.u.v. aanbiedingen

Sushi De Luxe levert Almere, superieure viskwaliteit in combinatie met een bereidingswijze die de Japanse origine van de sushi respecteert. Er is keuze uit verschillende menu’s zoals Sushi Tokyo, Nigiri, Maki, vegetarisch en nog veel meer.