Sporten

Cablepark Almere

Cablepark Almere

10% korting

Op de gehele rekening

Altijd al eens willen leren waterskiën of wakeboarden? Dat leer je gewoon in Almere! Op het Weerwater met uitzicht op de skyline van Almere vindt je het Cablepark. Aan een kabelbaan kun jij leren hoe je overweg moet met een board of ski op het water. Kom lekker bij en geniet op het terras van VIEW, waar je op vertoon van je studentenpas overigens ook 10% korting krijgt. Dat is dubbel feest!

Gladiator Sports

Gladiator Sports

€5,- korting

Op een potje paintballen

Daag je vrienden uit en ga de strijd met elkaar aan bij Gladiator Sports. Voor deze sportieve activiteit ontvang je €5,- korting op vertoon van je studentenpas. Bij de prijs zit materiaal en 50 paintballs inbegrepen. Je kunt vanaf 4 personen meedoen. 

Salsaventura

Salsaventura

€30 euro korting

Op 10 salsalessen

Ben jij ook zo gek op salsa? Of lijkt het je wel wat om deze prachtige, exotische dans te leren kennen? In 10 lessen wordt jij een echte salsa-expert bij Salsaventura, en dat ook nog met voordeel! Op vertoon van je studentenpas betaal je voor 10 lessen nu €85,- in plaats van €115,-. 

Zwembad Almere Poort

Zwembad Almere Poort

20% korting

op deelname aan lessen en/of banenzwemmen

Zwembad Almere Poort staat voor een zwembad van 25 meter lang. Onder 4 banen ligt er over de gehele lengte een beweegbare bodem waardoor hier de diepte aangepast kan worden. Lekker baantjes trekken doe je in Almere Poort!

Aikidojo Poort

Aikidojo Poort

25% korting

Op een maandelijks abbonement

Aikido is een krijgskunst met als basis het goed uitvoeren van technieken. Speciaal voor studenten geven zij 25% korting! Dit betekent dat je onbeperkt kan Aikido'en voor 30 euro i.pv. 40 euro per maand. Daarnaast kan je ook een gratis proefles doen!

Seconds Out

Seconds Out

€25,- per maand

Onbeperkt sporten

Bij Seconds Out kan je als student onbeperkt sporten, inclusief begeleiding, voor slechts €25,- i.p.v. €32,50!
Powered by: SV BazingaBazinga SUPERSMALL copy

 

MOVES! Almere

MOVES! Almere

10% korting

op danslessen

Bij Moves! Dance Wearhouse kun je terecht voor verschillende danslessen. Moves biedt dansstijlen aan als Streedance, Hip Hop en House, African Dance, Popping en nog veel meer. 

Zwembad Almere Stad

Zwembad Almere Stad

20% korting

op deelname aan lessen en/of banenzwemmen

Zwembad Almere Stad heeft een wedstrijdbad, instructiebad en een doelgroepenbad. Het wedstrijdbad is 25 x 15 meter, heeft een beweegbare bodem en is uitermate geschikt voor onder andere zwemwedstrijden, zwemlessen en banenzwemmen.

VIEW Almere

VIEW Almere

10% korting

Op de gehele rekening

Lekker bijkletsen onder het genot van lekker biertje en uitzicht op de skyline van Almere? Dat doe je bij VIEW! Bij dit heerlijke restaurant aan het Weerwater kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. Ook dient VIEW als trouwlocatie. Combineer het bezoek met een les wakeboarden of waterskiën aan de kabelbaan, waar je overigens ook 10% korting op krijgt!

The Supplement Store Almere

The Supplement Store Almere

10% korting

Op alle supplementen

Lekker fit de zomer in? Met supplementen kom je sneller tot je doelstelling! Ga eens langs bij The Supplement Store Almere en ontdek welke supplementen het beste jou daarbij kunnen helpen. Op vertoon van je studentenpas krijg je 10% korting!

Fenghuang Martial Arts

Fenghuang Martial Arts

10% korting

op een heel jaar sporten

Sporten bij dé vechtsportclub in Almere? Bij Fenghuang Martial Arts kun je terecht voor traditionele Shaolin Kung Fu lessen. De focus ligt hierbij op kracht, leningheid, balans, zelfverdediging, reactietraining, wapens, qipong  en acrobatiek.

Jumping Jack

Jumping Jack

Voor €10,-

Een uur jumpen


Bij Jumping Jack jump je als student op donderdag en vrijdag van 15.00 - 21.00 uur voor maar 10 euro!* Kom studeren met een goede kop koffie om je daarna uit te leven op het freerunparcours. Of duik met je studiegenoten de trampolines op voor een paar salto’s, speel samen een potje dodgeball om alle studiestof even te vergeten en sluit daarna af met een biertje in The Coffee Club. Bij je tweede rondje trakteren zij ook nog eens op een portie bitterballen!

Reebok CrossFit Almere

Reebok CrossFit Almere

10% Korting

Op jouw abbonement

CrossFit bestaat uit gevarieerde, functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit. Ben jij student? Dan krijg je 10% korting op jouw abbonement! . Er wordt niet gewerkt met langdurige contracten en het opzeggen of wijzigen van je abonnement kan altijd per maand.

Sportief almere

Sportief almere

Gratis Sportcursussen

Speciaal voor studenten

Almere is een sportieve stad met veel sportaanbod. Sportief Almere bied je de mogelijkheid te kijken welke sport het beste bij jou past zonder dat je daar geld aan kwijt bent. En voor wie is dat nou gunstiger dan voor studenten? Neem een kijkje op de site of download de Sportief Almere App.

Zwembad Almere Buiten

Zwembad Almere Buiten

20% korting

op deelname aan lessen en/of banenzwemmen

Zwembad de Vrijbuiter heeft een recreatiebad, instructiebad en een doelgroepenbad. Het recreatiebad heeft een Wildwater-kreek, glijbaan, fontein, waterkanonnen en nog veel meer. Voor lekkere snacks kun je terecht bij de horeca.