Sporten

Jumping Jack

Jumping Jack

Voor €10,-

Een uur jumpen


Bij Jumping Jack jump je als student op donderdag en vrijdag van 15.00 - 21.00 uur voor maar 10 euro!* Kom studeren met een goede kop koffie om je daarna uit te leven op het freerunparcours. Of duik met je studiegenoten de trampolines op voor een paar salto’s, speel samen een potje dodgeball om alle studiestof even te vergeten en sluit daarna af met een biertje in The Coffee Club. Bij je tweede rondje trakteren zij ook nog eens op een portie bitterballen!

Reebok CrossFit Almere

Reebok CrossFit Almere

10% Korting

Op jouw abbonement

CrossFit bestaat uit gevarieerde, functionele bewegingen, uitgevoerd op hoge intensiteit. Ben jij student? Dan krijg je 10% korting op jouw abbonement! . Er wordt niet gewerkt met langdurige contracten en het opzeggen of wijzigen van je abonnement kan altijd per maand.

Sportief almere

Sportief almere

Gratis Sportcursussen

Speciaal voor studenten

Almere is een sportieve stad met veel sportaanbod. Sportief Almere bied je de mogelijkheid te kijken welke sport het beste bij jou past zonder dat je daar geld aan kwijt bent. En voor wie is dat nou gunstiger dan voor studenten? Neem een kijkje op de site of download de Sportief Almere App.

Zwembad Almere Buiten

Zwembad Almere Buiten

20% korting

op deelname aan lessen en/of banenzwemmen

Zwembad de Vrijbuiter heeft een recreatiebad, instructiebad en een doelgroepenbad. Het recreatiebad heeft een Wildwater-kreek, glijbaan, fontein, waterkanonnen en nog veel meer. Voor lekkere snacks kun je terecht bij de horeca. 

Aikidojo Poort

Aikidojo Poort

25% korting

Op een maandelijks abbonement

Aikido is een krijgskunst met als basis het goed uitvoeren van technieken. Speciaal voor studenten geven zij 25% korting! Dit betekent dat je onbeperkt kan Aikido'en voor 30 euro i.pv. 40 euro per maand. Daarnaast kan je ook een gratis proefles doen!

Seconds Out

Seconds Out

€25,- per maand

Onbeperkt sporten

Bij Seconds Out kan je als student onbeperkt sporten, inclusief begeleiding, voor slechts €25,- i.p.v. €32,50!
Powered by: SV BazingaBazinga SUPERSMALL copy

 

MOVES! Almere

MOVES! Almere

10% korting

op danslessen

Bij Moves! Dance Wearhouse kun je terecht voor verschillende danslessen. Moves biedt dansstijlen aan als Streedance, Hip Hop en House, African Dance, Popping en nog veel meer. 

Zwembad Almere Stad

Zwembad Almere Stad

20% korting

op deelname aan lessen en/of banenzwemmen

Zwembad Almere Stad heeft een wedstrijdbad, instructiebad en een doelgroepenbad. Het wedstrijdbad is 25 x 15 meter, heeft een beweegbare bodem en is uitermate geschikt voor onder andere zwemwedstrijden, zwemlessen en banenzwemmen.